PO Men Wears

 

20180926_023551

This slideshow requires JavaScript.

PREORDER AWANG KURTA

☑️ DETAIL BAJU ☑️
👉🏻 MATERIAL : SAKURA COTTON (lembut dan material sejuk macam cotton jubah yang selalu di beli kat Mekah)

👉🏻 SIDE POCKET di kedua belah baju.
☑️ SIZE ☑️
XS / S/ /M / L / XL /XXL

1PC $44. Smartpac $3.80
📌Want Discount, Join Telegram Member: http://t.me/member_sg
2609(SDM)
👉ETA Here 2-3 Weeks (Exclude Weekend).
👉Do Check Stock With Admin First Before Make a Transfer.

❌Sorry No FB Messenger Enquiry.
📲Press Facebook Page Link & Go To Message Box To Enquiry: http://facebook.com/azlionlinefashionista
📲IG Text Message (Sale Enquiry): http://instagram.com/muslimahfashionsg
📲Whatsapp 2nd Admin (Sale Enquiry): http://salesg.wasap.my
📲Telegram 1st Admin (Sale Enquiry/Join Dropship Reseller): http://t.me/ms_azli

📌Join as Dropship Reseller To Earn Side Income (Just Sharing2 Online can Earn 💲💲💲) Have 23 Dropship Resellers Groups.
View Website: http://muslimahfashionsg.com
#msazli #singapore #kemeja #onlineshopsg #kurtadewasa #housewife #dewasa
#teenagers #kurta #pants #fashionsg #singaporefashion #sgshopping #msazli #wardrobe #men #palazzo #palazzopants

IMG_20180926_022557_593

 

🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕🧕


PREORDER MEN PRODUCTS:
PRICE INCLUDED LOCAL SINGAPORE POSTAGE (DISCOUNTED).

Do check stock With Admin First Before Make a Transfer.

New Arrival: 11th July 2018
DM Admin: http://t.me/ms_azli

IMG_20180711_153103_434

 

This slideshow requires JavaScript.

IMG_20180711_153155_897

 

 

Kurta Feeq

Preorder Kurta Feeq 2018 👉Simple casual wear – rekaan kurta berkonsepkan simple casual wear , nak pakai hari raya , hari biasa , ke office pun sgt sesuai .. at least tak tkubur kurta lepas raya nnt dlm almari nnt…”simple is better” 👉Cooling italian crepe- material yang di uji anti-kedut , ringgan dan serap peluh , sgt suggest untuk lelaki yang lasak .. baru rare raya ni nak pakai stay sampai malam pun masih selesa okey. 👉Comfort neck – rekaan neck yang paling high demand .. rekaan neck yg rendah kini makin dapat permintaan yang ramai pada tahun 2018 … baru up to date bro raya ni bro. 👉Pocket – pocket di bahagian kiri , kami fhm pocket sgt penting untuk kaum lelaki , supaya mudah nak letak iphone ke, sampul raya ke dan sebagainya. 👉Sulam- sulaman eksklusif di bahagian pocket , untuk kekalkan konsep yang simple sulaman di sulam mengikut warna baju.. 1107(SDM) 👉ETA Here 2-3 Weeks (Exclude Weekend).

$49.00

 

Kurta Feeq

Preorder Kurta Feeq 2018 👉Simple casual wear – rekaan kurta berkonsepkan simple casual wear , nak pakai hari raya , hari biasa , ke office pun sgt sesuai .. at least tak tkubur kurta lepas raya nnt dlm almari nnt…”simple is better” 👉Cooling italian crepe- material yang di uji anti-kedut , ringgan dan serap peluh , sgt suggest untuk lelaki yang lasak .. baru rare raya ni nak pakai stay sampai malam pun masih selesa okey. 👉Comfort neck – rekaan neck yang paling high demand .. rekaan neck yg rendah kini makin dapat permintaan yang ramai pada tahun 2018 … baru up to date bro raya ni bro. 👉Pocket – pocket di bahagian kiri , kami fhm pocket sgt penting untuk kaum lelaki , supaya mudah nak letak iphone ke, sampul raya ke dan sebagainya. 👉Sulam- sulaman eksklusif di bahagian pocket , untuk kekalkan konsep yang simple sulaman di sulam mengikut warna baju.. 1107(SDM) 👉ETA Here 2-3 Weeks (Exclude Weekend).

$49.00

 

Kurta Feeq

Preorder Kurta Feeq 2018 👉Simple casual wear – rekaan kurta berkonsepkan simple casual wear , nak pakai hari raya , hari biasa , ke office pun sgt sesuai .. at least tak tkubur kurta lepas raya nnt dlm almari nnt…”simple is better” 👉Cooling italian crepe- material yang di uji anti-kedut , ringgan dan serap peluh , sgt suggest untuk lelaki yang lasak .. baru rare raya ni nak pakai stay sampai malam pun masih selesa okey. 👉Comfort neck – rekaan neck yang paling high demand .. rekaan neck yg rendah kini makin dapat permintaan yang ramai pada tahun 2018 … baru up to date bro raya ni bro. 👉Pocket – pocket di bahagian kiri , kami fhm pocket sgt penting untuk kaum lelaki , supaya mudah nak letak iphone ke, sampul raya ke dan sebagainya. 👉Sulam- sulaman eksklusif di bahagian pocket , untuk kekalkan konsep yang simple sulaman di sulam mengikut warna baju.. 1107(SDM) 👉ETA Here 2-3 Weeks (Exclude Weekend).

$49.00

 

Kurta Feeq

Preorder Kurta Feeq 2018 👉Simple casual wear – rekaan kurta berkonsepkan simple casual wear , nak pakai hari raya , hari biasa , ke office pun sgt sesuai .. at least tak tkubur kurta lepas raya nnt dlm almari nnt…”simple is better” 👉Cooling italian crepe- material yang di uji anti-kedut , ringgan dan serap peluh , sgt suggest untuk lelaki yang lasak .. baru rare raya ni nak pakai stay sampai malam pun masih selesa okey. 👉Comfort neck – rekaan neck yang paling high demand .. rekaan neck yg rendah kini makin dapat permintaan yang ramai pada tahun 2018 … baru up to date bro raya ni bro. 👉Pocket – pocket di bahagian kiri , kami fhm pocket sgt penting untuk kaum lelaki , supaya mudah nak letak iphone ke, sampul raya ke dan sebagainya. 👉Sulam- sulaman eksklusif di bahagian pocket , untuk kekalkan konsep yang simple sulaman di sulam mengikut warna baju.. 1107(SDM) 👉ETA Here 2-3 Weeks (Exclude Weekend).

$49.00

 

Kurta Feeq

Preorder Kurta Feeq 2018 👉Simple casual wear – rekaan kurta berkonsepkan simple casual wear , nak pakai hari raya , hari biasa , ke office pun sgt sesuai .. at least tak tkubur kurta lepas raya nnt dlm almari nnt…”simple is better” 👉Cooling italian crepe- material yang di uji anti-kedut , ringgan dan serap peluh , sgt suggest untuk lelaki yang lasak .. baru rare raya ni nak pakai stay sampai malam pun masih selesa okey. 👉Comfort neck – rekaan neck yang paling high demand .. rekaan neck yg rendah kini makin dapat permintaan yang ramai pada tahun 2018 … baru up to date bro raya ni bro. 👉Pocket – pocket di bahagian kiri , kami fhm pocket sgt penting untuk kaum lelaki , supaya mudah nak letak iphone ke, sampul raya ke dan sebagainya. 👉Sulam- sulaman eksklusif di bahagian pocket , untuk kekalkan konsep yang simple sulaman di sulam mengikut warna baju.. 1107(SDM) 👉ETA Here 2-3 Weeks (Exclude Weekend).

$49.00

 

Kurta Feeq

Preorder Kurta Feeq 2018 👉Simple casual wear – rekaan kurta berkonsepkan simple casual wear , nak pakai hari raya , hari biasa , ke office pun sgt sesuai .. at least tak tkubur kurta lepas raya nnt dlm almari nnt…”simple is better” 👉Cooling italian crepe- material yang di uji anti-kedut , ringgan dan serap peluh , sgt suggest untuk lelaki yang lasak .. baru rare raya ni nak pakai stay sampai malam pun masih selesa okey. 👉Comfort neck – rekaan neck yang paling high demand .. rekaan neck yg rendah kini makin dapat permintaan yang ramai pada tahun 2018 … baru up to date bro raya ni bro. 👉Pocket – pocket di bahagian kiri , kami fhm pocket sgt penting untuk kaum lelaki , supaya mudah nak letak iphone ke, sampul raya ke dan sebagainya. 👉Sulam- sulaman eksklusif di bahagian pocket , untuk kekalkan konsep yang simple sulaman di sulam mengikut warna baju.. 1107(SDM) 👉ETA Here 2-3 Weeks (Exclude Weekend).

$49.00

 

Kurta Feeq

Preorder Kurta Feeq 2018 👉Simple casual wear – rekaan kurta berkonsepkan simple casual wear , nak pakai hari raya , hari biasa , ke office pun sgt sesuai .. at least tak tkubur kurta lepas raya nnt dlm almari nnt…”simple is better” 👉Cooling italian crepe- material yang di uji anti-kedut , ringgan dan serap peluh , sgt suggest untuk lelaki yang lasak .. baru rare raya ni nak pakai stay sampai malam pun masih selesa okey. 👉Comfort neck – rekaan neck yang paling high demand .. rekaan neck yg rendah kini makin dapat permintaan yang ramai pada tahun 2018 … baru up to date bro raya ni bro. 👉Pocket – pocket di bahagian kiri , kami fhm pocket sgt penting untuk kaum lelaki , supaya mudah nak letak iphone ke, sampul raya ke dan sebagainya. 👉Sulam- sulaman eksklusif di bahagian pocket , untuk kekalkan konsep yang simple sulaman di sulam mengikut warna baju.. 1107(SDM) 👉ETA Here 2-3 Weeks (Exclude Weekend).

$49.00

 

Kurta Feeq

Preorder Kurta Feeq 2018 👉Simple casual wear – rekaan kurta berkonsepkan simple casual wear , nak pakai hari raya , hari biasa , ke office pun sgt sesuai .. at least tak tkubur kurta lepas raya nnt dlm almari nnt…”simple is better” 👉Cooling italian crepe- material yang di uji anti-kedut , ringgan dan serap peluh , sgt suggest untuk lelaki yang lasak .. baru rare raya ni nak pakai stay sampai malam pun masih selesa okey. 👉Comfort neck – rekaan neck yang paling high demand .. rekaan neck yg rendah kini makin dapat permintaan yang ramai pada tahun 2018 … baru up to date bro raya ni bro. 👉Pocket – pocket di bahagian kiri , kami fhm pocket sgt penting untuk kaum lelaki , supaya mudah nak letak iphone ke, sampul raya ke dan sebagainya. 👉Sulam- sulaman eksklusif di bahagian pocket , untuk kekalkan konsep yang simple sulaman di sulam mengikut warna baju.. 1107(SDM) 👉ETA Here 2-3 Weeks (Exclude Weekend).

$49.00

 

Kurta Feeq

Preorder Kurta Feeq 2018 👉Simple casual wear – rekaan kurta berkonsepkan simple casual wear , nak pakai hari raya , hari biasa , ke office pun sgt sesuai .. at least tak tkubur kurta lepas raya nnt dlm almari nnt…”simple is better” 👉Cooling italian crepe- material yang di uji anti-kedut , ringgan dan serap peluh , sgt suggest untuk lelaki yang lasak .. baru rare raya ni nak pakai stay sampai malam pun masih selesa okey. 👉Comfort neck – rekaan neck yang paling high demand .. rekaan neck yg rendah kini makin dapat permintaan yang ramai pada tahun 2018 … baru up to date bro raya ni bro. 👉Pocket – pocket di bahagian kiri , kami fhm pocket sgt penting untuk kaum lelaki , supaya mudah nak letak iphone ke, sampul raya ke dan sebagainya. 👉Sulam- sulaman eksklusif di bahagian pocket , untuk kekalkan konsep yang simple sulaman di sulam mengikut warna baju.. 1107(SDM) 👉ETA Here 2-3 Weeks (Exclude Weekend).

$49.00

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.